Konu Dışı

Telwe Sakarya

  • 0 Comment
  • 29 Ocak 2010
About Hakan Demirel

Özel bir şirkette Front-end Developer olarak çalışmakta. Twitter üzerinden @hakandemirel hesabını takip edebilir yada hakandemirel.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Social Links

Yoğun bir çalışma gününün sonunda ofisten çıkıp arkadaşlarla takılalım dedik. Mekan bakarken ofise yakın ve daha önce bir kaç kez gittiğimiz Telwe Sakarya geldi aklımıza ve güzel yerdir düşüncesiyle gittik.

Fakat mekan gerçekten olabildiğince salak ve düzensiz, herkesin kafasına göre sahiplik yaptığı bir yermiş.

Birinci bombayı kapıdaki dayı patlattı önce kaç kişisiniz sorusunu yöneltti bize bizde 3 kişiyiz fakat daha sonra 4 olacağımızı daha sonra da bayan arkadaşlarımızın geleceğini söyledik.Normalde damsız almıyorlarmış, tabi şöyle bir şey var mekanda sadece erkeklerden oluşan en az 4-5 masada vardı 🙂

İçeri geçtik masamıza oturduk içeceklerimizi söyledik aradan 20 dk geçti ve dördüncü arkadaşımız geldi onada bir içki söylemek istedik garosunu çağırdık fakat köyden dün gelmiş arkadaş. Arıza eğilimli bir arkadaş olduğundan dolayı elleri masaya koyarak hani siz 4 kişi olacaktınız dedi (daha geleli 20 dk oluyor) bizde evet 4 kişi olduk dedik. Bu seferde bayan arkadaş gelecekti dediniz diye bir soru yöneltti bizde evet geliyorlar dedik ki adamın saçmalama modu o zaman başladı “Bayan arkadaşınız gelene kadar size servis vermeyeceğim” gibi dünyanın en dallamaca yanıtını aldık.

Oysa ki içeri 15 erkek 1 kız girerek geri kalan 14 kişinin mekanda abazanlık yapması kaçınılmaz bir yer. Üstüne sigara içme yasağının uygulanması gereken işlek yer sakaryadaki bu mekanda sigara içmek serbest ve önünüze koydukları bira şişesini küllük olarak kullanabiliyorsunuz. Polis yada zabıta yada işte kim geliyorsa kontrole onlar geldiği zaman hemen numaradan alıyorlar.

Dışardan bakıldığı zaman mekan sıcak geliyor, canlı müzik var, çok fazla ışık yok diye müşteri potansiyeli olabilecek bir yer. Fakat çalışanlar bu kafayla giderse yakın zamanda da kapanacak bir mekan.

Son olarak gördüğüm en düzensiz en saçma yönetimi olan ve elemanların bu kadar geniş takıldığı saçma  salak bir mekanmış. Gidilmemesi tavsiyemdir. Hem sakarya’da da 200 e yakın mekan var zaten. Gidip orasını burasını sallayan adamların yerinde içmenin bi anlamı yok.

Leave a Comment

Previous Post

So Shy

Next Post

Gencer Genç