Konu Dışı

Peçete Katili – www.pecetekatili.com

  • 0 Comment
  • 28 Haziran 2011
About Hakan Demirel

Özel bir şirkette Front-end Developer olarak çalışmakta. Twitter üzerinden @hakandemirel hesabını takip edebilir yada hakandemirel.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Social Links

Her gün çıkan mizah sitelerine nazaran bu sitede farklı olan şey dil sürçmelerinden kaynaklı hatalı söylemleri konu alması ve bunun nerede nasıl kullanıldığını açıklaması. Peçete Katili’nin çıkış noktası 3 arkadaşın olduğu bir grupta sürekli dili sürçen bir kişinin koparan yorumları ve bunları kullandığı yerler. Bu fikirden yola çıkarak hazırlanan web sitesi ile gülmeye doyamayacağınız yazılar, tabirler bulabilirsiniz.

Sitenin bir diğer özelliği ise, tasarım, yazılım ve diğer şeylerin sadece bir gün içerisinde tamamlanarak yayına verilmesi.

Ayrıca sitede Peçete Katili’ne özel duvar kağıtları bulabilirsiniz. Eğer sizinde arkadaşlar arasında bu tarz dil sürçmeleri yada duyduğunuz güzel, komik şeyler varsa gönder butonunu kullanarak siteye ulaştırabiliyorsunuz. Editörler tarafından incelendikten sonra gönderiniz yayınlanıyor.

Peçete Katili Hakkında

Peçete Katili´ni argo, küfür yada ahlaksız birşey olarak algılamamak gerekir. Peçete Katili bir tür akımdır yada çakımdır, öyle birşeydir. Peçete Katili sevenler kendilerini ondan alamaz, bağımlısı olur kurtulamazlar. i love peçete katili

www.pecetekatili.com

Facebook Fan Sayfası: https://www.facebook.com/pages/Pe%C3%A7ete-Katili/222765227756091

Twitter Fan Sayfası: https://twitter.com/pecetekatili

Leave a Comment