Konu Dışı

Godskitchen, Urban Wave Etkinliği

  • 0 Comment
  • 5 Temmuz 2011
About Hakan Demirel

Özel bir şirkette Front-end Developer olarak çalışmakta. Twitter üzerinden @hakandemirel hesabını takip edebilir yada hakandemirel.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Social Links

Geçtiğimiz hafta sonu Küçükçiftlik Park, Maçka, İstanbul’da gerçekleşen etkinlikte Nurettin Colak, BeeGee, Jochen Miller, Armin Van Buuren performanslarını sergiledi.

Dikkatimi çeken bir nokta Nurettin Çolak’ın tahminimden daha güzel çalmasıydı. BeeGee ve Jochen Miller’dan aynı performası göremedim (kişisel fikrim) BeeGee ve Jochen Miller’ın yaptığı müzik daha çok bunalımda yada uyuşturucu madde kullanan insanların dinleyebileceği tarzda bir müzik gibi geldi bana ama tam anlamamışta olabilirim 🙂

Armin Van Buuren’e diyecek söz bulamıyorum. Adam 21:15’de sahneye bir çıktı 00:15’de sahneden indi. Böyle bir performans, böyle bir enerji, böyle bir gösteri olamaz.

Çevreden duyduklarıma göre geçen sene olan konseri daha güzelmiş fakat bu sene ilk defa BoomBox ile yeni 3d ışıklandırma ve efektler denendi. Bence onun da ayrı bir özelliği olmalı.

Geceden fotoğraflar;








Leave a Comment