Konu Dışı

Web Sitenize İçerik Hazırlarken Dikkat Etmeniz Gerekenler

  • 0 Comment
  • 3 Ağustos 2017
About Hakan Demirel

Özel bir şirkette Front-end Developer olarak çalışmakta. Twitter üzerinden @hakandemirel hesabını takip edebilir yada hakandemirel.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Social Links

“Bu Neden Önemli” Sorusunu Cevaplayın

Web sitenize gelen kullanıcıların kim olduğunu ve neden web sitenizi ziyaret ettiklerini aklınızda bulundurun. Sunduğunuz içeriğin onlara nasıl faydası olacağını belirtin.

Kendinize şu soruyu sorun; Okuyucular için bu içerik neden önemli?

Okunaklı Olmasına Özen Gösterin

Anlatmak istediklerinizi çok uzatmadan kısa cümlelerle ve anlaşılması kolay bir şekilde sunun. Maddeler sayesinde bir çok bilgiyi kolayca sunabilirsiniz. Çoğu insan bir metnin tamamını okumak yerine hızlıca göz gezdirir, bu yüzden dikkat çekici başlıklar, listeler ve kelimeler kullanın.

Anlaşılır Olmaya Çalışın

Web sitenizi ziyaret edenlerin tek bir bağlantıya yada düğmeye tıklayarak harekete geçmelerini sağlayın. Nereye gitmelerini ve ne yapmaları gerektiğini açıkça belirtin. Bazen farklı renkte bir bağlantı yada görsel işinizi kolaylaştırabilir.

Net olmaktan korkmayın. Ziyaretçilerinizin bir ürününüzü satın almasını istiyorsanız, Satın Al butonunu öne çıkartın, belirgin hale getirin.

Leave a Comment