Faydalı Bilgiler

Dakick.com

  • 0 Comment
  • 11 Nisan 2011
About Hakan Demirel

Özel bir şirkette Front-end Developer olarak çalışmakta. Twitter üzerinden @hakandemirel hesabını takip edebilir yada hakandemirel.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Social Links

Yeni trend olmaya aday bir uygulama da Türklerden geldi, dakick.com

Dakick.com sevdiğiniz aktör, aktrist, oyuncu, şarkıcı, grup vb. kişi ve kavramın ne zaman nerede hangi etkinliğin bir parçası olduğunu/olacağını otomatik olarak sosyal takvim ile size sunan bir web sitesi.

Kendi etkinlik takviminizi oluşturmak için siteye üye olmanız yeterli. Basit bir iletişim formunu doldurarak yada facebook hesabınızla siteye üye olup giriş yapabiliyorsunuz. İlk girişteki adımları takip ederek profilinizi oluşturuyor ve etiketlerinizi giriyorsunuz. Girmiş olduğunuz etiketlerle ilgili bir etkinlik varsa size tarihleri ile sunuyor. Ayrıca ortak etkinliğiniz olan kişilerle de sosyalleşebiliyorsunuz.

Henüz yeni olan bu sistemde her aradığınız bazen çıkmıyor fakat sürekli geliştirilme aşamasında olduğu için etkinlik önerebiliyorsunuz ve sistem onayından sonra sitede yayınlanmasını sağlayabiliyorsunuz.

Leave a Comment