Faydalı Bilgiler

Fiat EcoDrive

  • 0 Comment
  • 11 Nisan 2011
About Hakan Demirel

Özel bir şirkette Front-end Developer olarak çalışmakta. Twitter üzerinden @hakandemirel hesabını takip edebilir yada hakandemirel.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Social Links

Fiat çevreci uygulamalara bir yenisini daha ekledi. Eco:Drive, Blue&Me teknolojisi ile donatılmış 500, Bravo, Punto Evo, Doblo ve Fiorino model araçlarda kullanılabiliyor.

Eco:Drive ile ne kadar verimli araç sürdüğünüzü ve ne kadar tasarruf ettiğinizi görebiliyorsunuz. Uygulama ile yolculuklarınızı analiz ederek sürüş bilgilerinizi yakıt tüketimi CO2 salınımını ve para tasarrufu gibi basit, açık verilere ve figürlere ulaşabiliyorsunuz.

Kullanımı;
Eco:Drive uygulamasını bilgisayarınıza indirin, sonra herhangi bir USB belleğini aracınızdaki usb portuna takın. Sürüş bilgileriniz otomatik olarak cihazınıza yüklenecek ve usb belleğinizi bilgisayarınıza tekrar taktığınızda sürüş ile ilgili datalarınız ekrana geliyor.

Eco:Drive sürüş tekniğinizi 100 üzerinden değerlendirerek size bir indexleme yapıyor. Zaman içerisinde bu indexe göre sürüşünüzün ve araç kullanımınızın ne kadar değiştiğini görebiliyorsunuz. Bu sonuçlara göre ekonomik yakıt tüketimi ve araç kullanımınızı düzenleyebiliyorsunuz.

Ayrıca Eco:Ville uygulaması sayesinde dünyada Eco:Drive kullanan fiat kullanıcıları ile iletişime geçebiliyor ve bireysel tüketimlerinizi paylaşabiliyorsunuz.

Leave a Comment

Previous Post

Google +1

Next Post

Dakick.com