Konu Dışı

iPhone4 Case – Vapor4/ElementCase

  • 0 Comment
  • 30 Kasım 2010
About Hakan Demirel

Özel bir şirkette Front-end Developer olarak çalışmakta. Twitter üzerinden @hakandemirel hesabını takip edebilir yada hakandemirel.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Social Links

iPhone4 için elementcase.com sitesinden sipariş ettiğim koruyucu kılıf. CNC ile işlenmiş uçakları kaplamada kullanılan alüminyum malzemeden yapılmış. İçinde sarsıntı engelleyici dokular bulunuyor. Ayrıca ek ödeme karşılığında arka tarafı için karbon korumada alabiliyorsunuz.

Fiyatı : $79.95
+Koruyucu karbon kılıf : $20.00

Ayrıca ilk defa yurtdışı alışverişlerde bu kadar hızlı teslimat gördüm. Sipariş vereli 6 gün oldu ve bugün elimde. Alışveriş sırasında shipping açıklamarını okudum en geç 3ay üretim, malzeme, teslimat gibi şeyler için süre tanıyorlar. İlk aklıma gelen şey şansıma dayanarak 89. gün teslim edilmesiydi fakat 6 gün içerisinde teslim edildi. Ürün Kaliforniya’dan gelmesine rağmen 6 gün bence süper bir süre.

Arkadaşımla birlikte sipariş verdik 2 adet. Onun telefona kılıfı monte ettik gayet hoş duruyor ve aman bir şey olacak korkusu bu kılıf sayesinde geçti. Daha sağlam hissi veriyor.

Diğer elementcase ürünlerini incelemek için ve satın almak için elementcase.com

Leave a Comment