Konu Dışı

Vodafone Kalitesizliği

  • 0 Comment
  • 21 Haziran 2011
About Hakan Demirel

Özel bir şirkette Front-end Developer olarak çalışmakta. Twitter üzerinden @hakandemirel hesabını takip edebilir yada hakandemirel.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Social Links

Vodafone Herkesin Hakkı

Evet, ulaşılmayı istemiyorsanız, çok arayanınız varsa ve sizi bunaltıyorlarsa, sevgilinizle kavga ettiyseniz telefonları açmak istemiyorsanız hiç telefonunuzu kapatmaya, meşgule atmaya gerek yok Vodafone’a geçin. Nasıl olsa hiçbir yerde (ankara’nın göbeğinde kızılayda bile) çekmediği için bu sorunlarınızın hepsi çözümlenmiş oluyor.

Şu anda piyasada bulunan en düşük tarifeler Vodafone’da sonra Avea daha sonra Turkcell geliyor. Bir ara hata yapıp Turkcell pahalı diye Vodafone’a geçiş yaptım. Yapmaz olsaydım ne evde kimseyle konuşabildim ne iş yerinde konuşabildim hiçbir mobil hizmetlerden adam akıllı yararlanamadım.

İnternet paketi alıp 3G hizmetini açtırdım fakat hiçbir yerde 3G çekmediği için sürekle Edge kullanmak zorunda kaldım (sn 5kb filan)

8tl’ye sınırsız internet paketi sunuyorlar. Ortaokula gidenler için güzel tarife nasıl olsa internetten çok beklentileri olmayabilir 🙂

Ayrıca 20tl’ye 250dk diyorlar fakat ne hikmetse ayın 15’i gelmeden benim dakikalar buhar oluyor. Diğer gsm operatörlerini denedim aylık 150dk’yı zor aştım fakat Vodafone’da o kadar konuşmam bile olmadığı halde ayın 15’i 18’i geldiğinde “Konuşma paketinizin %80’i dolmuştur” şeklinde mesaj alıyorum ve bunun dışında hiçbir şekilde öğrenemiyorsunuz toplam ne kadar konuşmuşum ne kadar harcamışım diye.

Ayrıca hiçbir Vodafone bayisinden güleryüz beklemeyin, çünkü bulamazsınz. Diğer operatörlerin bayilerini gittiğinizde en azından daha iyi ilgi ile karşılaşıyorsunuz.

Vodafone’un neden bu kadar ucuz olduğu konusuna geldiğimiz zaman ise, tahmin ediyorum ki Telsim zamanında kalma ve bir daha geliştirilmeyen sadece ufak tefek güncellemeler yapılan yazılım, baz vb. cihazları kullanıyorlar. Tabi gider olmayınca da çok fazla gelire ihtiyaç duymuyorlar sanırım 🙂

Kızılay’da yanı Ankara’nın göbeğinde kesinlikle kimseyle konuşamıyorsunuz. Bazen arıyoruz müşteri hizmetlerini telefon çekmiyor diyoruz “teknisyenlerimiz konuyla ilgilenecek” deniliyor. Bir kaç gün güzel çekiyor sonra tekrar hat yok. Ne kadar doğrudur ne kadar yanlıştır bilmiyorum ama bir dedikoduya göre “mobil baz istasyonları” varmış bu arkadaşların şikayet üzerine oralara gidip bir kaç gün tur atıyorlarmış. Bu yüzden de 1-2 gün hat güzel çekiyor. Sonra tekrar mezarlık.

Reklamlarında oynayan sanatçılara, oyunculara sözüm yok ama şunu merak ediyorum normal hayatta Vodafone kullanıyor musunuz?

Leave a Comment