Konu Dışı

Dünyanın en kötü dağıtım firması: Kuryenet

  • 0 Comment
  • 21 Haziran 2011
About Hakan Demirel

Özel bir şirkette Front-end Developer olarak çalışmakta. Twitter üzerinden @hakandemirel hesabını takip edebilir yada hakandemirel.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Social Links

Çoğu bankanın ve teslimatla  işi olan firmanın kullanmış olduğu Kuryenet, bana göre dünyanın en dandik, en vurdumduymaz en iğrenç hizmetini veren firmadır.

Eğer Kuryenet ile gelen bir paketiniz, kartınız, belgeniz varsa boşuna gün sayıp bugün yarın gelir diye beklemeyin. Çünkü onların canı ne zaman isterse o zaman teslim ederler. Kurumsal web sitelerinde müşteri hizmetlerine dair 1 adet telefon numarası bulunan ve başka hiçbir türlü iletişim imkanı sunmayan bu firmanın müşteri hizmetlerini de aradığınız zaman “buyrun, nasıl yardımcı olabilirim, -siz” yerine “sen şöyle yapmışsındır, böyle yapmışsındır ondan olmuştur” gibi cevaplarda alabiliyorsunuz.

Verdikleri takip numarası ile gönderinizi Kuryenet’in web sitesinden de takip edemiyorsanız bu duruma çok şaşırmayın çünkü “gönderim nerede” ekranını gören müşteri çok azdır. Kesinlikle dünyada bir örneği olmayan bu firmanın hizmet anlayışı buzullardaki hava koşullarından daha aşağıdadır.

Gönderimizin nasıl geleceğini seçme şansımızın olmadığı alanlarda yapacak bir şeyimiz olmadığı için ise bu kurumsalcık firma ayakta kalıyor. Şikayetvar gibi web sitelerinde de yüzlerce şikayeti bulunmakta.

Bu konuda şikayeti olanlar aman telefonla Kuryenet’i aramayın çünkü yarım gündür uğraşıyoruz açan yok 🙂

Leave a Comment