Konu Dışı

Engelleç

  • 0 Comment
  • 1 Mart 2011
About Hakan Demirel

Özel bir şirkette Front-end Developer olarak çalışmakta. Twitter üzerinden @hakandemirel hesabını takip edebilir yada hakandemirel.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Social Links

Dünyanın en pahalı internetini kullanıp en fazla erişim engeline takılan tek millet biziz sanırım. Ha birde sağolsun telekominikasyon üst kurulu sayesinde herkes birer network uzmanı oldu çıktı. Nasıl ingiltere hindistanı sömürdüğünde hindistanlıların yarısından çoğu İngilizce öğrendi deli gibi konuşmaya başladı bizim olayımızda aynen o şekilde. Devletimiz çok yaşa…

Hadi arada bir saçmalıyorsunuz avrupa birliği yönergeleri diye! e arkadaş ben hiçbir avrupa ülkesinde bir sitenin engellendiğine şahit olmadım? Çin’de varmış evet var çinde cenin çorbasıda var! yiyor muyuz? yok. Bir ülkenin hiç mi kendi fikri olmaz hiç mi kendi karakteri olmaz, biz iyiden iye millet ne derse onu yapıyoruz. Eskilerin sözü vardır “kim bir avuç tuzum var derse hıyarı alıp koşmayın”. Avrupa birliği şöyle istedi böyle istedi yok amerika böyle istedi, daha birlik dedikleri şeye aday bile değiliz ama üyelerden çok mal mal davranışlarda bulunuyoruz.

Site engelleme nedir ya, yakında tüm siteler engellenince ne yapacağız turkiye.gov.tr’demi takılacağız? ee bari facebook connection, twitter share filan koysunlarda sosyal ağ moduna girelim.

Önceleri youtube engellendi daha sonra Dailymotion (sonradan açtılar) bi ara google pages (hala kapalı sanırım) ha unutmadan Fizy, güzelim web sitesi insanlar sadece müzik dinliyordu ki sanmıyorum bir allahın kuluda girip oradan mp3’ü kaydetsin cd’ye çeksin satsın etsin. Sansür modası neymiş? devlet büyüklerinden biri hakkında kötü bişey yayınlanmış, eee? kapatalım. E kapatın o kötü siz izlemeyin sineye çekin bütün dünya izlesin taşak geçsin.

Hadi bu siteler telif hakları cart curt, blogspot ile ne alıp vermediğiniz vardı? onu neden kapattınız? haa kullanıyor muyum blogspot’u? hayır ama ne gibi bir zararı olmuş olabilir onu merak ediyorum!

Bu engelleme furyası saçmalıktır, saçmalık, saçma…

Leave a Comment